Biografie DARIO: Dario Kreuger werd geboren op 30 december 1963 te Amsterdam en startte zijn zangcarrière reeds op 21 jarige leeftijd. Het grote succes kwam in 1995 toen hij met het liedje
"Zij gelooft in mij " een dikke hit scoorde.
Dit was voor de Nederlandse muziekindustrie een nieuw tijdperk (de après-ski).
In 1996 kwam hij met het succesvolle liedje "De Clown". Hierna volgende een reeks van leuke hits, albums en uiteraard mocht ook de dvd niet ontbreken. In 2005 kwam Dario met zijn gehele gezin in beeld door de real life soap op SBS 6, vanaf dat moment wist iedereen wie hij was. Hij vervolgde zijn carrière met een paar duetten, met o.a. George Baker, Jan Vayne, en natuurlijk tijdens zijn concert in 2007 met Sugar Lee Hooper en Benny Nijman.
Dit concert was voor hem een top moment in zijn bescheiden loopbaan als zanger. In het jaar 2008 besloot hij, van bekende liedjes om te toveren in après-ski liedjes, over te stappen naar eigen repertoire met een hoog meezinggehalte.
Dat resulteerde in 2009 in twee hits, "Vandaag is zo'n dag" en "Laat me leven zoals ik ben". De nieuwe weg bleek een succesvolle beslissing, heel Nederland sloot Dario in zijn armen met deze nieuwe stijl.  Tijdens de tv opnamen van Meeuwis en de Mol maken vrienden, welke uitgezonden is op 12 november. Kwam Guus op het idee om Dario een liedje van zijn Repertoire te laten opnemen en onder de titel Ïk ook van jou"zal deze nieuwe single begin januari uitkomen. . Dario's motto is; Een dag niet gelachen is een dag niet geleeft.
En het is nooit een feest als Dario niet is geweest !!!


Mijn nieuwe Single gaat morgen in release "ik ook van jou" met uiteraard de bijbehorende videoclip. De Promotie is in handen van Scorepromotions.  Voor info en vragen over de single kunt u kontakt opnemen met Scorepromotions. email: info@scorepromotions.nl
6 december 2014 Binnenkort hier alle optredens